Mod, inspiration och passion!

Då ska vi bidra, skapa nya kontakter och inte minst – reflektera. Jag förstår att de som väljer att komma just denna kvällen är människor som vill göra skillnad på riktigt!”
Så säger Linda Hammarstrand om kvällen då hon kommer ge en föreläsning till förmån för Stiftelsen. Det blir en kväll full av energi som kommer ge positiva ringar på vattnet på många sätt. Vi lovar att du kommer ta med dig många tankeväckare och många barn och unga kommer få chans till glädjefyllda upplevelser genom stiftelsens verksamhet tack vare att vi samlas den här kvällen!

Linda är en av Sveriges främsta och mest anlitade talare, med över 20 års erfarenhet av kommunikation och HR i bagaget. Hon har arbetat med Stena-sfärens värdegrund och affärsfilosofi och implementerat den för koncernens 22 000 medarbetare. Hon har också varit Director of Passion i Clarion Hotels Ledningsgrupp.
Under hennes föreläsning kommer hon presentera Stafetten – hur vi skapar en kultur som går ut på att höja och rekommendera varandra! Stafetten får oss att börja arbeta tillsammans – inte bara samtidigt.  Du är en länk i obruten kedja där alla servar och alla har ett värde på sin sträcka.

Temat för kvällen är MOD. Mod ger oss kraft att utforska och upptäcka och är en av Stiftelsens främsta ledord. Linda kombinerar mod med ett stort mått passion i allt hon gör och det kommer vi alla få ta del av den 19 september! Varmt välkomna!

Boka in den 19 september kl 18.30 på IHM i Göteborg redan nu. Biljetterna kostar 350 kr och hela beloppet går oavkortat till stiftelsens verksamhet. Maila oss din anmälan och bekräfta den genom att Swisha avgiften till 123 900 36 66.
Hör av dig om du vill ha faktura eller om ni är en större grupp som vill boka in er. Perfekt event för höstens kick-off!
info@gustavwhitefield.com alt Joakim Whitefield 072-254 00 22