Vinterupplevelser som ger glädje och stolthet!

Stort tack från Lindeparkens gymnasiersärskola för viktiga och roliga vinterupplevelser:

Vi från Lindeparkens gymnasiesärskola tackar så mycket för bidraget som gjorde att vi kunde genomföra dessa vinterfriluftsdagar:
Onsdagen 8:e mars 2017 åkte elever och personal från det nationella programmet på Lindeparkens gymnasiesärskola till Flottsbro för att ha en härlig vinterfriluftsdag med fokus på skidåkning. Dagen efter, den 9:e mars var det elever och personal från det individuella programmet som åkte iväg. Det är eleverna som går i årskurs 4 och som tar studenten som får möjligheten att följa med på denna heldagsutflykt. Alla elever fick möjlighet att testa på alpin skidåkning utifrån sina förutsättningar. På förmiddagen testade vi att åka skidor (stående åkning) och ski-cart. Lunch intogs utomhus och vi grillade hamburgare. Efter lunch fortsatte några att åka skidor, andra åkte pulka och madrass i pulkabacken. Vi fick även testa på att åka snöskoter med personalen från Flottsbro. Det var två mycket lyckade dagar och vi är så glada och tacksamma över att vi, genom stipendiemedel från er, får möjligheten att genomföra detta vinteräventyr med våra elever!

Vi har sett positiva effekter och stolthet från eleverna som medverkat under dessa vinterfriluftsdagar. Det är mycket uppskattade dagar av eleverna och de som går i årskurs 2 och 3 ser redan med stor förväntan fram emot vinterfriluftsdagarna i Flottsbro nästa år.