Tack till Zync, en viktig företagspartner

För att vi fortsatt skall kunna bidra till många viktiga ändamål spelar våra företagspartners en oerhört viktig roll. Ett av de företag som varit med från starten är Zync Customer Management AB. Genom ert engagemang har mycket gott kunnat möjliggöras! Så här säger Hans Sandén om varför Zync väljer att stödja stiftelsen:

”Vi på Zync har valt att stödja Insamlingsstiftelsen till minne av Gustav Whitefield på grund av att alla pengar går direkt till behövande och att inga pengar förbrukas i administration, löner etc. Dessutom känns det både roligt och viktigt att stödja barn med funktionsnedsättningar och där små insatser kan skapa stor skillnad i deras liv. Dessutom är detta ett bra sätt för oss att visa på vårt sociala engagemang och ansvar och kan ge bidrag till stiftelsen istället för att ge bort julklappar och sommargåvor etc till våra kunder. Detta uppskattas mer av våra kunder än en till kokbok eller wokpanna.

Hans Sandén, Partner, Zync Customer Management AB”

Ett varmt tack till er – vi uppskattar ert engagemang som verkligen gör skillnad.

Kontakta oss på info@gustavwhitefield.com eller ring Joakim Whitefield på 0722-54 00 22 om ni vill veta mer om hur man blir företagspartner.