Tack från Ellen för härlig fjällresa

Fina bilder och härligt brev från Ellen som i somras var i Grövelsjön med sin familj och träffade andra ungdomar med familjer från hela landet. En härlig resa som blev verklighet bl a tack vare stöd från stiftelsen. Tack alla ni som bidrar! Här är Ellens fina brev till er:

Hej,

Jag heter Ellen Melin och tack vare Gustav Whitefields stiftelse så kunde jag resa till Grövelsjöns Fjällstation med mina båda bröder, Oscar och Gabriel och mamma och pappa.

I Grövelsjön går vi på fjällvandring varje dag och lär oss saker om fjället och naturen runt omkring. En dag gjorde vi en bergsbestigning ända till toppen. Det var lite kämpigt, men det gick bra. På vägen upp såg vi en hjord med renar.

I Grövelsjön träffar jag min bästa kompis Ella. Hon bor i Stockholm, så vi kan inte träffas så ofta, men i Grövelsjön träffas vi varje dag.

Stort tack till Gustav Whitefields stiftelse som gjorde denna resa möjlig för hela vår familj!

Ellen Melin med familj.