Snart är det den 19 september!

Nu är det snart den 19 september och dags för vår kväll tillsammans med Linda Hammarstrand 

Lokalen är i det närmsta fullsatt, det kommer bli en fantastisk kväll med härlig energi som också bidrar till många barn och ungas utveckling framåt! Alla intäkter går oavkortat till Insamlingsstiftelsen till minne av Gustav Whitefield som bidrar till positiva upplevelser för barn och unga med funktionsvariation i Sverige och utomlands.

Dörrarna öppnas kl 18.00. Då bjuds det på smörgås med dryck, mingel och möjlighet att köpa lotter med fina priser från bland andra Bokenäset Hotel & Konferens, Restaurang Bistro Italiano, Sjöklint Agenturer, billie boutique & salon, Linda Hammarstrand, Mikael Andersson och Lindome Floristerna. Dragningen sker i slutet av kvällen – och varje krona från lotteriet går självklart till stiftelsens verksamhet.

Kl 19.00 startar programmet på scen och vi avslutar kl 21.00.

Praktiska påminnelser:
Adress: IHM Business School, Fabriksgatan 25, Göteborg (i Gårda). Ta spårvagn 2, 6 eller 8 till Ullevi Södra. Gå in på Hugo Levins väg/Levengrensvägen, fortsätt in på Gårdavägen tills den övergår i Fabriksgatan. Vid IHM och i närliggande kvarter finns flera parkeringshus för er som är bilburna, det närmsta är på Fabriksgatan 36.

Om någon inte ännu in Swishat sin anmälningsavgift på 350 kr så är numret 123 900 36 66. Behöver ni faktura eller vill betala på annat sätt, hör av er till Joakim Whitefield, 0722-54 00 22 så löser vi det. Det finns ännu några enstaka platser kvar, hör av er om ni har någon vän som skulle vilja följa med!

Varmt välkommen, vi ser fram emot en fantastisk kväll tillsammans!