Kom och träna med Erica Johansson och ge fler möjlighet till rörelse

Senast såg vi henne i Mästarnas Mästare men framförallt kommer vi ihåg Erica Johansson för hennes enastående friidrottskarriär som längdhopperska i EM, VM och OS. Erica har fortfarande det svenska rekordet i längdhopp på 6,99 m. Idag arbetar Erica som personlig tränare och som gruppträningsinstruktör med syftet att få människor i alla åldrar att må bra genom av att röra på sig utifrån sina egna förutsättningar.

Nu har du chans att få träna med Erica i Slottsskogen i Göteborg den 2 juni kl 11.00-12.30. Vi ses på parkeringen utanför villa Belparc för ca en timmes cirkelträning där vi tränar både kondition och styrka. Erica kommer anpassa träningen så alla utmanas efter sina förutsättningar och träningsvana.

Förutom att du får ett härligt träningspass så kommer du att bidra till andras möjlighet till rörelse efter sina individuella förutsättningar genom att deltagaravgiften på 150 kr går oavkortat till Insamlingsstiftelsen till minne av Gustav Whitefield. Stiftelsen bidrar till positiva upplevelser för personer med funktionsvariation genom bidrag till aktiviteter och stöd i vardagen.

Anmälan sker via mail på info@gustavwhitefield.com senast den 28 maj.
Deltagaravgiften, 150 kr, betalas via Swish till 123 900 3666 i samband med anmälan. 

Varmt välkommen till ett träningspass som ger energi och möjligheter till många fler!