Intervju med en av våra viktiga månadsgivare

Våra fina månadsgivare är ovärderliga och otroligt viktiga för vår verksamhet. Dessa återkommande donationer gör att vi mer långsiktigt och effektivt kan bygga upp vårt arbete och därmed får möjlighet att hjälpa fler. Vårt varmaste TACK till dessa hjältar! ❤️
Vi har frågat en av dem, Madelene Larneby, om bakgrunden till hennes engagemang som månadgivare hos oss:

Barn ska få skratta, leka och inte behöva bekymra sig. Barn ska få vara glada och lyckliga. Tyvärr finns det många barn som har tuffa förutsättningar/utmaningar och det gör ont i hjärtat att tänka på det. Jag tänker också på föräldrarna till dessa barn som kämpar och sliter varje dag. Genom att stötta Insamlingsstiftelsen till minne av Gustav Whitefield kan jag bidra till att barn och föräldrar som mest behöver det får lite extra ljusglimtar i deras tuffa vardag.

Varför tycker du att är det viktigt att arbeta för ett mer inkluderande samhälle?
-Alla har vi olika förutsättningar och utmaningar. Jag har själv barn med speciella behov och vet hur utmanande livet är när man inte riktigt ”är som alla andra”. Jag vill att vi ska ha ett samhälle där alla kan finnas och där det finns möjlighet för alla att hitta sin plats. För vi behövs alla. Och olikheter berikar livet.

Stort tack till Madelene för den skillnad som du gör som månadsgivare! Om du också vill blir månadgivare så blir du det enklast genom att sätta upp en stående överföring till:

Clearing nummer: 9960
Konto nummer: 3409003666
Bank: Nordea

Skicka gärna också ett mejl till oss så vi inte missar dig i våra mailutskick och kan tacka för din fina insats!