Grattis till klarad examen!

Stort grattis till Elin och Izzy som klarat examen för att Izzy skall bli färdigutbildad servicehund! Se här hälsningen från familjen och missa inte den fina filmen Elin gjort om sin vardag med Izzy vid sin sida. Tack för att vi får vara med på denna fantastiska resa!

”Nu har jag det glädjande beskedet att Elin och Izzy igår klarade examineringen till servicehund och de är nu ett utbildat ekipage! De har jobbat målmedvetet tillsammans och har nått målet med raketfart! Stort tack för ert generösa bidrag som gjort det hela möjligt!
Provet bestod av många moment, utomhus där de fick visa att vardagslydnaden satt som den skulle med allt som hör till det. De fick även visa de speciella färdigheter de tränat in, bl a bära saker, lämna föremål till annan person och plocka upp föremål åt Elin. Inomhus fick de visa hur Izzy bl a öppnar och stänger dörrar. Efter det åkte vi till köpcentrat där de visade hur hunden fungerar i den miljön. Alltså precis som livet med servicehund är. Provet pågick under flera timmar och det var ett trött men väldigt nöjt ekipage när dagen var slut. De skötte sig utmärkt hela vägen och fick många lovord!
Vårt innerligaste tack för ert stöd.”