Alfred har varit på ett riktigt sommarläger!

Underbar berättelse och varmt tack från familjen Ericsson:

Genom Ert bidrag har Alfred kunnat delta i en fantastisk daglägervecka på Ågrenska under sommaren 2017. Det som varit en omöjlighet genom allmänna medel blev plötsligt möjligt tack vare Er.

Under vecka 31 var Alfred på dagläger på Ågrenska. Det innebär att han var där mellan 09.00-16.00 i fem dagar. För Alfred blev detta sommarens höjdpunkt. Veckan innehöll allt från inomhusaktiviteter som t ex målning till utomhusaktiviteter av varierat slag. Alfred har träffat hästar, åkt båt på havet, badat i utomhuspool, gungat, haft vattenkrig med räddningstjänsten (bild) och cyklat. Med ett fantastiskt omhändertagande och förståelse för Alfred och familjens behov lyckades Ågrenska skapa en vecka som gav mycket positiva effekter. Alfred, som normalt är återhållsam i att ”babbla” (på sitt eget vis), babblade hela kvällarna under veckan och var på ett strålande humör. ”Babblandet” håller i sig ett par veckor efter vistelsen och vår (föräldrar) uppfattning är att Alfred uppskattade sin vecka mycket.

Alfred med föräldrar vill rikta ett mycket varmt och stort tack till Insamlingsstiftelsen till minne av Gustav Whitefield för att Ni gjorde denna upplevelse möjlig!

TACK!

Vänliga hälsningar
Familjen Ericsson