10 december – en fantastisk kväll fylld av inspiration!

Vilken underbar kväll igår! Så mycket inspiration, kraft och nya sätt att tänka som kan ta oss så mycket längre! Mikael Andersson, finns inte ord för att beskriva hur fantastisk du är. Tack för att du delar med dig, inspirerar och visar vilka möjligheter vi bär på. Gustav är otroligt stolt att få denna kvällen tillägnad sig av dig, du är en sann hjälte.

Mikael höll en föreläsning som han tillägnade Gustav Whitefield om Tankens kraft, om vad som egentligen är möjligt om man söker lösningar och tar vara på det man har och inte fokuserar på det man saknar. 90 min ren kraft som inte lämnade någon oberörd. Varje krona av anmälningsavgiften gick till stiftelsens verksamhet och kommer göra mycket gott för många!
Tack till Creative Army i Kristianstad för den fina inbjudan ni gjorde, Quality Hotell 11 för kvällens fina fika, Aspelin Ramm Fastigheter för strålande lokaler på Pedagogen Park i Mölndal och varmt tack alla ni som kom och bidrog till den härliga stämningen, värmen och glädjen! Ni gör alla skillnad.