Vem nominerar du till Gustavs Stipendium? ❤️

Gustav Whitefields Stipendium på 10.000:- delas ut till en person som genom sina egna aktiviteter visar på individens potential och därmed inspirerar barn och ungdomar med funktionsvariationer till nya erfarenheter. Vem nominerar du?

Att nominera någon till detta stipendium är inte bara ett sätt att belöna individen för sitt engagemang, utan också ett sätt att belysa vikten av deras bidrag till att stärka dessa barn och ungdomars rättigheter. Kanske är det en lagledare som du vill uppmärksamma, en mamma som oförtröttligt ställer upp, en kompis som kanske utmanar sig själv till nya framsteg eller nån som inspirerar andra och skapar glädje och mod i vardagen. Kanske vill du nominera dig själv?

Juryn består av styrelsen samt författaren och föreläsaren Mikael Andersson. Mikael, som föddes utan armar och ben, har under hela sitt liv fått kämpa för sådant som andra tagit för givet. Han syns ofta i media och har genom sina framträdanden, sitt författarskap och sina föreläsningar inspirerat hundratusentals människor.

Mikael är en av stiftelsen stora idoler och vi är väldigt stolta över att han är med och utser vinnaren av stipendiet.

Mottagaren tillkännages i samband med den Internationella dagen för barnkonventionen 20/11-2023.

Du nominerar genom att fylla i formuläret i länken nedan. Nomineringsperioden är mellan 17/9-15/10-2023. Om du nominerar någon annan än dig själv så kommer den personen eller personens målsman att bli kontaktad av stiftelsen för att lämna samtycke till nomineringen.

Varmt välkommen med din nominering! ❤️

TILL NOMINERINGSFORMULÄR