Du ha väl inte missat Gustavs Stipendium? ❤️

Känner du någon som du tycker verkar i stiftelsens anda och borde belönas för sitt engagemang? Kanske finns det en lagledare som är något alldeles extra eller en mamma som oförtröttligt ställer upp? Eller en kompis som kanske utmanar sig själv till nya framsteg eller någon helt okänd som du tycker inspirerar andra och skapar glädje och mod i vardagen. Kanske vill du nominera dig själv?

Gustav Whitefields Stipendium på 10.000:- delas ut till en person som genom sina egna aktiviteter visar på individens potential och därmed inspirerar barn och ungdomar med funktionsvariationer till nya erfarenheter. Nomineringen är öppen till och med 15/10.

Mottagaren utses av en jury som består av författaren och föreläsaren Mikael Andersson samt stiftelsens styrelse. Mottagaren tillkännages i samband med den Internationella dagen för barnkonventionen 20/11-2023.

Du nominerar genom att fylla i formuläret i länken nedan. Om du nominerar någon annan än dig själv så kommer den personen eller personens målsman att bli kontaktad av stiftelsen för att lämna samtycke till nomineringen.

Varmt välkommen med din nominering! ❤️

TILL NOMINERINGSFORMULÄR